Theta Healing

THETAHEALING - gyógyulás a Teremtő segítségével

A ThetaHealing egy olyan meditációs folyamat, amely fizikai, spirituális és szellemi gyógyulást hoz létre. A tudatos théta állapot fenntartásával hozzá tudunk férni a tudatalatti tartalmához és meg tudjuk változtatni azokat a gondolatokat, hitrendszereket, érzéseket, szokásokat, viselkedési formákat amelyek már nem szolgálják a fejlődésünket vagy éppen korlátoznak, akadályoznak a továbblépésben. A tudatalattiba kerülnek be azok a fájdalmas emlékeink, traumáink, félelmeink, amelyekkel nem tudunk szembenézni. Ezek a tudattalan tartalmak irányítják a gondolkodásunk 85-95 százalékát.

A jelenlegi tudomány öt jelentős agyhullám frekvenciát különböztet meg, attól függően, hogy az alvás-ébrenlét melyik szakaszában vagyunk. Az ébrenlét állapotát a béta, a relaxációt az alfa hullámmal írják le. Míg a mély alvás alatt a delta állapotban "működik" az agy, az alvás és ébrenlét határán a théta agyhullám tartománya van,. Ebben a frekvenciában képesek vagyunk a tudatalattinkhoz férni. Ez a kapu, ami a tudatos és a tudattalan részünket összekapcsolja.

Hogyan tud segíteni a ThetaHealing ezeknek a tudattalan hitrendszereknek a tudatosításában, megváltoztatásában?

Életünket négy szinten befolyásolják a tanult, érzelmi és gondolati minták:
4 SZINT

Alapszint: minden, ami a fogantatásunk óta hatott ránk, befolyásolja az életünket: édesanyánk gondolatai, érzései magzatkorunkban, a születés, a szüleink, a testvéreink, az óvoda, iskola, a szomszédok, a barátok, a tanárok, a munkahely és minden, amiket ezekkel kapcsolatban gondolunk és érzünk: mind teremtik a valóságunkat. Ha egy problémát nem tudunk 72 órán belül feldolgozni, akkor az bekerül a tudatalattinkba. A tudatalattink nem gondolkodik, nem kérdőjelezi meg, hogy ezek a gondolatok igazak-e vagy sem, csak biztonságban akar tartani bennünket.

Genetikai szint: minden, amiben az őseink hittek a génjeinkben van. Kvantumfizikai kísérletek már bebizonyították, hogy valójában nem is a génekben, hanem a DNS-t körülvevő morfogenetikus mezőben tárolódnak ezek az információk. Ezek persze még annyira sem tudatosak, hiszen lehet, hogy nem is ismertük azt az ősünket, akinek a hitrendszere, félelme, bűntudata hat a mi gondolkodásunkra.

Történelmi szint: ide tartoznak a csoporttudatosságok: minél többen hisznek valamiben annál erősebb az energiája. Például a közmondások, szólások, szállóigék, melyek évtizedekig, évszázadokig a köztudatban vannak, és ritkán kérdőjelezzük meg őket. Lehet, hogy nem is hisszük el tudatosan, de ha izomteszttel megnézzük, akkor kiderül, hogy mégis…

Lelki szint: minden olyan mély érzelem, amely nagyon mélyén megérintette a lelkünket, összetörte a szívünket, pl. a gyász.

A ThetaHealing során théta tudatállapotban hozzákapcsolódunk az Univerzum legmagasabb rezgéséhez, és sejtkommunikációt használva megkeressük, tudatosítjuk majd elengedjük a bennünket gátló hiedelmeket, önszabotáló, önkorlátozó érzelmi-gondolati mintákat. Ezután letöltjük és megtanítjuk a hiányzó érzelmeket, ezáltal újrateremtjük a valóságunkat .Nem kell feltétlenül vallásosnak, vagy hívőnek lennie annak, aki a ThetaHealinget használja a gyógyulásához. Vallási hovatartozás nélkül is tapasztalják, hogy az Univerzum, vagy Teremtő Erő intelligens. Olyan minőség, ami nem osztályoz, ami önmagától létezik, a feltétel nélküli szeretet által.

FONTOS:

a Thetahealing konzultáció egy párbeszéd, melynek során a kliens végig tudatában van mindennek. Ez nem hipnotizáció, hanem egy meditatív, áthangolt állapot. Semmi sem történik a kliens akaratának ellenére, vagy olyan dolog, aminek az elfogadására még nem áll készen. A gyökérprobléma megtalálásához a théta-konzulens kérdésekkel segít hozzá. Ezt a folyamatot (a kérdések és válaszok egymásutánját) ÁSÁSnak nevezzük.
 
THETA HEALING VIDEO

LEHETŐSÉGEK THÉTA MUNKÁBAN:

-személyes ásás 1,5 óra (a Tükörstúdióban)
-ásás skypon 1-1,5 óra
-ásás betegségre+megerősítések betöltése a problémás szervrendszerre (gyógyulás pszichés támogatása) 1,5 óra
-théta munka+hangtálas relax 1,5óra
-segítő beszélgetés+théta munka 2óra

REZGÉS TÖRVÉNYE

Minden gondolat, minden érzés, minden kívánság, vagy akarat, különböző frekvenciájú rezgés. Minden mindennel összefügg, minden rezgés egyszerre ok és valamely korábbi ok okozat. Testünk azonnal reagál minden gondolatunkra. Meg kell tanulnunk fegyelmezni gondolatainkat, mert ez a feltétele annak, hogy helyesen, tudatosan cselekedjünk. Minél magasabb rezgésű az az energia, melyet mozgósítunk, annál súlyosabb következményekkel jár, ha helytelenül használjuk. A negatív gondolatokat negatív cselekedetek követik. Ha a gondolataink irányát megváltoztatjuk, megváltoztatjuk egész életünket.